Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

наперстянка Пурпурна Альба 0,2 г

Чудова рослина для створення живоплотів та окремих груп на газонах та квіткових міксбордерах! Трав'яниста дворічна рослина висотою 80 см з великими пишними суцвіттями довжиною до 30 см. Цвіте у червні-серпні. Квітки великі дзвонові білого кольору з пурпуровими попосками, зібрані в ефектне суцвіття-кисть. При видаленні відцвілих суцвіть утворює нові квіткові стрілки. Морозо- та посухостійка. Світлолюбна, але може рости і в півтіні (квітки стають дрібнішими). Віддає перевагу пухким, родючим і водопроникним грунтам. Вирощують посівом насіння у відкритий ґрунт наприкінці травня-початку червня. Сходи з'являються на 8-10 день. Використовується для посадки в групах, міксбордерах, у будівель, а також на зріз.

Термін придатності - березень 2021 р. Стара ціна - 4,00 грн. Знижка - 75%!

Страна происхожденияNL

Ціна на наперстянка Пурпурна Альба 0,2 г : 1,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимураха 20 г : 12,00 грн

Ціна на насіння настурція Черрі Роуз 1 г : 10,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для фікусів (NPK 23.10.16) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити наперстянка Пурпурна Альба 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, замовити насіння чагарників та дерев, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.