Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

жоржина Фіолетовий Дим 0,1 г

Прикрасить бордюр, передній план клумби або рабатки, відмінно виглядатиме в групових посадках на газонах!  Однорічна, невисока рослина , Висотою до 35 см, яке навіть у похмурі дні подарує Вам чудовий настрій, радуючи Вас своїми чудовими пурпурно-фіолетовими квітками. Суцвіття великі, напівмахрові, до 10 см у діаметрі, пурпурово-фіолетові. Рослина дуже ошатна - одночасно на одній рослині формується величезна кількість суцвіть. Для отримання раннього цвітіння насіння на розсаду висівають у лютому-квітні в теплиці або парники, у відкритий ґрунт – у травні. Місце вибирають сонячне, захищене від вітру з гарною циркуляцією повітря. Цвітіння рясно - з липня і до заморозків. Рослина теплолюбна. Віддає перевагу добре дренованим, родючим грунтам з додаванням вапна. Добре відгукується на регулярні поливи та підживлення. Ідеально підходить для посадки в контейнери, а також для оформлення клумб, робітників та різноманітних квітників. Прекрасно виглядає в групових посадках і в поєднанні з іншими однорічними і багаторічними рослинами.

Термін придатності - серпень 2022 р. Стара ціна - 9,00 грн. Знижка - 75 %!

Страна происхожденияNL

Ціна на жоржина Фіолетовий Дим 0,1 г : 2,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Міравіс 3 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння кермек Татарський Багаторічний 0,1 г : 16,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити жоржина Фіолетовий Дим 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити протруйники у Києві, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, доставимо поштою насіння тютюну курильного, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, замовити насіння чагарників та дерев, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.