Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

сальвія Блу Беддер Синя 0,5 г

Насичено-сині квітки цієї сальвії прикрасять будь-яку квіткову композицію! Однорічна рослина заввишки  до 90 см, яке в будь-якій квітковій композиції приверне до себе увагу ефектними квітками глибокого синього кольору, розташованими на численних квітконосах з красивим глянсовим листям. Вирощують розсадним способом. Насіння висівають у касети або в ящики у лютому-березні у вологий ґрунт, зверху накривають плівкою або склом. Сходи з'являються при температурі +21-24 градусів. Пікують у торф'яні горщики або вазони у фазі 2-х справжніх листків. Щоб уникнути витягування, розсаду містять при температурі +16-+18 градусів. Розсаду висаджують у відкритий ґрунт наприкінці травня. Рослина сонцелюбна, віддає перевагу легкому, пухкому і живильному грунту. Ідеальна рослина для оформлення квітників, клумб, рабаток, чудово виглядає в групових посадках у поєднанні з іншими. яскравими однорічниками.

Термін придатності – липень 2022 р. Стара ціна – 12,00 грн. Знижка - 75 %!

Страна происхожденияNL

Ціна на сальвія Блу Беддер Синя 0,5 г : 3,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на садовий вар СадОк 100 мл : 23,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Немофіла суміш 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити сальвія Блу Беддер Синя 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, купити насіння овочів будь-яких видів, ефективний садовий вар для вас, купити насіння капусти всіх видів, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.