Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

астра Голчаста Рожева 0,5 г

Чудова серія айстр із великими гастомахровими суцвіттями та тривалим та рясним цвітінням! Сортотип айстр із густомахровими вишуканими голчастими суцвіттями рожевого кольору та діаметром квітки 10-13 см. Кущ пірамідальної форми з великою кількістю стебел, висотою 50-60 см. Відрізняється рясним та тривалим цвітінням. Широко використовується в озелененні присадибних ділянок, клумб, рабаток та різноманітних квітників. На клумбах довго не втрачає охайного вигляду. Віддає перевагу сонячним місцям. Прекрасний матеріал для зрізування -  у вазі тривалий час зберігає декоративність. Всі сорти серії вирівняні за висотою, часом цвітіння та формою квітки.

Термін придатності - грудень 2022 р. Стара ціна - 6,00 грн. Знижка - 75%!

Страна происхожденияCZ

Ціна на астра Голчаста Рожева 0,5 г : 1,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 30 г : 30,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Богиня 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити астра Голчаста Рожева 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, відмінна газонна трава для вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.