Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г

Фосфат Сечовини - унікальний продукт, який значно підвищує здатність рослин засвоювати поживні речовини із ґрунту. Добриво містить 18% азоту і 44% фосфору в сухій кристалічній формі, повністю водорозчинне і призначене для кореневого та листового підживлення всіх видів овочевих та плодово-ягідних культур. Фосфат Сечовини посилює оптимальний розподіл корисних речовин та підвищує ефективність всмоктування їх рослинами. Застосування цього добрива значно підвищує кількість і  попит сприяє поліпшенню якості врожаю, а також підвищує рівень опірності рослин хворобам. Робочий розчин: 15 г препарату розчинити у 10 л води. Кореневе підживлення: 15 г на 10 л води на 50-100 кв.м; позакореневі підживлення: 15 г на 10 л води на 100-150 кв.м площі посадок.

Страна происхожденияДругой...

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Індетермінантний Волове Серце Рожевий 0,2 г : 5,00 грн

Ціна на насіння настурція Королівська Мантія 1 г : 7,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.