Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс для саду NPK (17.17.17) + мікроелементи 20 г

Добриво призначене для кореневого та листового підживлення декоративних та ягідних кущів, плодових дерев, стимулює плодоутворення та дружне дозрівання плодів, підвищує їх якість. Добриво підвищує енергетичний потенціал рослинної клітини, сприяє повному поглинанню вуглекислого газу з повітря, підвищує інтенсивність фотосинтезу та обміну речовин у рослині; сприяє інтенсифікації обмінних процесів та виробленню спеціальних ферментів, які підвищують стійкість рослин до несприятливих умов навколишнього середовища; дозволяє рослинам краще засвоювати компоненти мінеральних речовин із ґрунту. Робочий розчин: вміст пакету розчинити у 10 л води. Норми витрати: кореневе підживлення - на 1-2 дерева; листове підживлення - на 5-10 дерев.

Страна происхожденияNL

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс для саду NPK (17.17.17) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння пряні культури Базилік Фіолетовий Темний Опал 10 г : 107,00 грн

Ціна на насіння іпомея Триколірна Блакитна Зірка 1 г : 5,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для квітів та кімнатних рослин NPK (11.50.6) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс для саду NPK (17.17.17) + мікроелементи 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, відмінна газонна трава для вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..