Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Водорозчинне добрива Хелатин Огірок 50 мл

Хелатін Огірок - універсальне водорозчинне добрива, яке включає весь необхідний для росту та розвитку огірків комплекс мікроелементів у  доступною формою у вигляді хелатів. Мікроелементи, поряд з основними елементами, відіграють важливу роль у житті рослин, без мікроелементів рослини не можуть нормально розвиватися і плодоносити, втрачають декоративність. Мікроелементи входять до складу ферментів, без яких неможливе протікання біохімічних процесів у рослині, вони сприяють посиленню регенеративних властивостей рослин та значною мірою зменшують ураження рослин хворобами. Основні ознаки нестачі мікроелементів у огірків такі: опадання бутонів, квіток і зав'язі, підсихання листя, поява на листі сухих плям, розвиток хлорозу, дрібніння молодого листя та поява ламкості. Нестача мікроелементів у процесі зростання та розвитку огірків може призвести до значних втрат урожаю та його якості. Застосування мікроелементів сприяє підвищенню якості та збільшенню кількості врожаю, посиленню імунітету рослин та підвищенню родючості ґрунтів. При появі перших ознак нестачі мікроелементів необхідно обприскувати рослини кожні 7-10 днів робочим розчином:   50 мл препарату розчинити у 10 л води. Для запобігання виникненню проблем із нестачею мікроелементів рекомендується обприскування рослин, починаючи з появи справжніх листочків і далі, у процесі росту та розвитку рослини, кожні два тижні.

Страна происхожденияUA

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Огірок 50 мл : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Індетермінантний Сент-Пьєр 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на насіння левовий зів (антирринум) Бразильський Карнавал 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Водорозчинне добрива Хелатин Огірок 50 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, найкращі насіння салату для вас, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті.