Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Водорозчинне добриво Хелатін Мікс 50 мл

Хелатін Мікс - універсальне водорозчинне добрива, яке включає весь необхідний для росту та розвитку рослин комплекс мікроелементів   доступною формою у вигляді хелатів. Призначено для овочевих, ягідних, баштанних, плодових, зернових, технічних, бобових культур, винограду, квітів, декоративних дерев та чагарників. Мікроелементи, поряд з основними елементами, відіграють важливу роль у житті рослин, без мікроелементів рослини не можуть нормально розвиватися і плодоносити, втрачають декоративність. Мікроелементи входять до складу ферментів, без яких неможливе протікання біохімічних процесів у рослині, вони сприяють посиленню регенеративних властивостей рослин та значною мірою зменшують ураження рослин хворобами. Основні ознаки нестачі мікроелементів: уповільнення розвитку та цвітіння рослин, ознаки хлорозу та некрозу, посилене опадання листя, зав'язей, квітів та плодів, загнивання верхівок нирок, уповільнений розвиток кореневої системи. Нестача мікроелементів у процесі росту та розвитку рослин може призвести до значних втрат урожаю та якості овочевих та плодово-ягідних культур, а також до зниження декоративності квітучих рослин. Застосування мікроелементів сприяє підвищенню якості та збільшенню кількості врожаю, посиленню імунітету рослин та підвищенню родючості ґрунтів. При появі перших ознак нестачі мікроелементів необхідно обприскувати рослини кожні 7-10 днів робочим розчином:   50 мл препарату розчинити у 10 л води. Для запобігання виникненню проблем із нестачею мікроелементів рекомендується обприскування рослин, починаючи з появи справжніх листочків і далі, у процесі росту та розвитку рослини, кожні два тижні.

Страна происхожденияUA

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатін Мікс 50 мл : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння морква Флакке 2 г : 6,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Махрова Афіна 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Водорозчинне добриво Хелатін Мікс 50 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, замовити насіння чагарників та дерев, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, допоможемо купити інсектициди та Києві, мінеральні добрива за акційною ціною, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.