Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл

Хелатін Картопля - універсальне водорозчинне добрива, яке включає весь необхідний для росту та розвитку картоплі комплекс мікроелементів в  доступною формою у вигляді хелатів. Мікроелементи, поряд з основними елементами, відіграють важливу роль у житті рослин, без мікроелементів рослини не можуть нормально розвиватися і плодоносити, втрачають декоративність. Мікроелементи входять до складу ферментів, без яких неможливе протікання біохімічних процесів у рослині, вони сприяють посиленню регенеративних властивостей рослин та значною мірою зменшують ураження рослин хворобами. Основні ознаки нестачі мікроелементів у картоплі такі: уповільнюється процес розвитку рослини, пригнічується точка росту, міжвузля стають короткими, в'януть верхнє листя рослин, гине верхня ростова нирка, листя жовтіє, на них з'являється велика кількість бурих плям, відмирають ділянки тканини на всій поверхні листка, черешки стають ламкими, коренеплоди дрібнішають і розтріскуються. Нестача мікроелементів у процесі зростання та розвитку картоплі може призвести до значних втрат урожаю та його якості. Застосування мікроелементів сприяє підвищенню якості та збільшенню кількості врожаю, посиленню імунітету рослин та підвищенню родючості ґрунтів. При появі перших ознак нестачі мікроелементів необхідно обприскувати рослини кожні 7-10 днів робочим розчином:   50 мл препарату розчинити у 10 л води. Для запобігання виникненню проблем із нестачею мікроелементів рекомендується обприскування рослин, починаючи з появи справжніх листочків і далі, у процесі росту та розвитку рослини, кожні два тижні.

Страна происхожденияUA

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння баклажан Бібо F1 0,25 г : 10,00 грн

Ціна на насіння фіалка Вітрокка Швейцарські Гіганти Червоний Кардинал 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Нітроамофоска (Азофоска) NPK (16:16:16) 1 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.