Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для покращення зберігання врожаю NPK (3.11.38) + мікроелементи 20 г

Спеціально розроблене добриво для поліпшення зберігання овочів та фруктів, яке включає збалансований склад макро та мікроелементів, необхідних рослинам під час дозрівання плодів. Добриво застосовують на фінальній стадії вирощування. За рахунок дії добрива в рослинах оптимізуються біопроцеси, підвищується енергія розвитку рослини, що сприяє кращому засвоєнню поживних речовин, що містяться в ґрунті. Достатня кількість калію та кальцію в легкоусманій формі значно покращує лежкість овочів та фруктів під час їх зберігання. Призначення: для листового підживлення. Робочий розчин: 20 г добрива розчинити у 10 л води. Норми витрати: листове підживлення - з розрахунку на 150-200 кв.м.

Страна происхожденияTU

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для покращення зберігання врожаю NPK (3.11.38) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння бобові квасоля спаржева кущова Ява 15 г : 20,00 грн

Ціна на насіння Гвоздика Турецька Піноккіо суміш 0,2 г : 7,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для покращення зберігання врожаю NPK (3.11.38) + мікроелементи 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, купити насіння суниці та гарбуза, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.