Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добриво від грибкових хвороб рослин Монокалій Фосфат 15 г МPK (54:34)

Монокалій фосфат - це повністю водорозчинне добриво, яке містить 100% мікроелементів і є потужним засобом у боротьбі з грибковими хворобами, такими як борошниста роса та ін. Грибкові, бактеріальні та вірусні хвороби швидко поширюються, важко піддаються лікуванню , а нерідко і повністю знищують його. Монокалій фосфату допомагає запобігти розвитку хвороб і сприяє посиленню захисних функцій рослин. Поєднання двох найважливіших елементів - фосфору та калію робить дане добриво комплексним засобом для підживлення та захисту рослин від несприятливих факторів вирощування. Відсутність азоту дозволяє використовувати дане добриво у всіх системах овочівництва. Робочий розчин: 15 г добрива розчинити у 10 л води. Норми витрати: кореневе підживлення -   на 100 кв. листове підживлення - з розрахунку на 100-150 кв.м.

Страна происхожденияБельгия

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво від грибкових хвороб рослин Монокалій Фосфат 15 г МPK (54:34) : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння капуста Цвітна Чотири Сезони 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на насіння жоржина Крупноквіткова Жозефіна суміш 0,25 г : 10,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добриво від грибкових хвороб рослин Монокалій Фосфат 15 г МPK (54:34) з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси.