Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - F для троянд NPK (18.6.19) + Mg (3) + мікроелементи 15 г

Водорозчинне мінеральне добриво з комплексом мікроелементів – сприяє підвищенню імунітету рослин, попереджає стрес від пересадки, стимулює ріст та розвиток рослин, прискорює бутонізацію, продовжує цвітіння. Посилює захисні функції рослин та їх стійкість до весняних. заморозків та літньої посухи. При регулярному підживленні рослини краще переносять зимові умови. Можна використовувати в одній суміші для обробки рослин пестицидами. Призначення: для листового та кореневого підживлення троянд. Робочий розчин: 15 г добрива розчинити у 5 л води. Норми витрати: кореневе підживлення -  30 г на 10 л води на 10-20 рослин; листове підживлення - 15 г на 5 л води з розрахунку на 50 кв.м.

Страна происхожденияNL

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - F для троянд NPK (18.6.19) + Mg (3) + мікроелементи 15 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння огірок Маша F1 50 нас : 155,00 грн

Ціна на насіння кохія Декоративна Літній Кіпаріс 0,5 г : 7,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - F для троянд NPK (18.6.19) + Mg (3) + мікроелементи 15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, замовити насіння чагарників та дерев, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.