Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон для винограду NPK+Mg (3.7.37+2) + мікроелементи 20 г

Водорозчинне добриво, яке має оптимальне співвідношення мікроелементів та забезпечує високу врожайність та накопичення цукрів у винограді столових та технічних сортів. Добриво забезпечує плодоношення, сприяє ідеальному зростанню та розвитку виноградної лози. Можна використовувати в одній суміші для обробки рослин пестицидами. Призначення: для листового та кореневого підживлення. Робочий розчин: листове підживлення - 20 г добрива розчинити у 5 л води на 30-50 кв.м; коренева - 40 г добрива розчинити   у 10 л води для обробки двох рослин.

Страна происхожденияДругой...

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон для винограду NPK+Mg (3.7.37+2) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння диня Колгоспниця 2 г : 10,00 грн

Ціна на насіння гіпсофіла Елегантна Рожева 1 г : 9,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон для винограду NPK+Mg (3.7.37+2) + мікроелементи 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, якісні насіння селери та редьки, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.