Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс Фінал NPK+Mg (4.8.36+3) + мікроелементи 20 г

Водорозчинне добриво, яке є ідеальним для підживлення овочевих культур на фінальній стадії вирощування та збільшує врожай на 30%! При застосуванні добрива в період наливання та дозрівання плодів посилює захисні функції рослин до несприятливих умов, у т.ч. до високих температур. Можна використовувати в одній суміші для обробки рослин пестицидами. Призначення: для листового та кореневого підживлення овочевих та ягідних культур, фруктових дерев. Робочий розчин: листове підживлення - 20 г добрива розчинити у 10 л води на 100-150 кв.м; коренева - 40 г добрива розчинити   у 10 л води на 30-40 рослин або 2-3 дерева.

Страна происхожденияNL

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс Фінал NPK+Mg (4.8.36+3) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння огірок Сремський F1 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на насіння флокс Карликовий Веселий Гном 0,2 г : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс Фінал NPK+Mg (4.8.36+3) + мікроелементи 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.