Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Сульфат Калію - врожай без нітратів 20 г

Водорозчинне добриво, яке не містить азоту і є ідеальним для підживлення овочевих культур на фінальній стадії вирощування, етапі зав'язування та формування плодів, стимулює дружнє дозрівання плодів, зростання та розвиток рослин, збільшує врожай на 20 %. Підсилює захисні функції рослин та їх стійкість до весняних заморозків та яблука. літню посуху. Можна використовувати в одній суміші для обробки рослин пестицидами. Призначення: для листового та кореневого підживлення овочевих та ягідних культур, фруктових дерев. Робочий розчин: 15 г добрива розчинити у 10 л води. Норми витрати: кореневе підживлення -  для овочів та фруктів - 100-150 мл розчину на одну рослину; для фруктових дерев – на 3-5 дорослих дерева; листове підживлення - з розрахунку на 150-200 кв.м.

Страна происхожденияI

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Сульфат Калію - врожай без нітратів 20 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння петрушка Коренева 3 г : 5,00 грн

Ціна на насіння тютюн запашний Сенсація суміш 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для квітів (NPK 14.21.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Сульфат Калію - врожай без нітратів 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, ефективний садовий вар для вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, найкращі насіння салату для вас, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.