Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для фікусів (NPK 23.10.16) 25 г

Майстер-Агро для фікусів - спеціальне, високоефективне, безхлорне, водорозчинне комплексне добриво з мікроелементами у формі хелатів, призначене для кореневого підживлення всіх видів фікусів. Збалансоване співвідношення мікро- та макроелементів задовольняє всі потреби рослин у поживних речовинах,   сприяє інтенсивності фарбування  листя,  підвищує рівень опірності хвороб та гнил. Норми витрати: 5 г препарату розчинити у 2 л води та поливати рослини під корінь.

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для фікусів (NPK 23.10.16) 25 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння буряк Незрівнянний А-463 20 г : 20,00 грн

Ціна на насіння фіалка Вітрокка Гібридна Чорний Король 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для фікусів (NPK 23.10.16) 25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.