Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для декоративно-листяних рослин (NPK 24.10.15) 25 г

Майстер для декоративно-листяних рослин - спеціальне, високоефективне, безхлорне, водорозчинне комплексне добриво з мікроелементами у формі хелатів, призначене для кореневого підживлення всіх видів декоративно-листяних кімнатних та садових рослин. Збалансоване співвідношення мікро- та макроелементів задовольняє всі потреби рослин у поживних речовинах,   сприяє інтенсивності фарбування  листя,  підвищує рівень опірності хвороб та гнил. Норми витрати: 5 г препарату розчинити у 2 л води та поливати рослини під корінь.

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для декоративно-листяних рослин (NPK 24.10.15) 25 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Індетермінантний Чудо Ринку 0,2 г : 5,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Шабо суміш 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для декоративно-листяних рослин (NPK 24.10.15) 25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, якісні насіння селери та редьки, мінеральні добрива за акційною ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті.