Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор дозрівання плодів (NPK 5.15.45) 25 г

Плантатор дозрівання плодів - водорозчинне добриво-регулятор з мікроелементами у вигляді хелатів, призначене для листового підживлення овочів, ягід, плодових дерев та чагарників. Сприяє покращенню розвитку та плодоношення культур, зростанню плодів, значно підвищує якісні характеристики врожаю. У комплексі з кореневими підживленнями сприяє розвитку рослин під час несприятливих погодних умов (заморозки, надлишок вологи та ін.). До складу препарату входить прилипач. Норми витрати: 25 г препарату на 10 л води.

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор дозрівання плодів (NPK 5.15.45) 25 г : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння цибуля батун Квітнева 1 г : 10,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Королівська 0,5 г : 9,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор дозрівання плодів (NPK 5.15.45) 25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..