Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г

Гумі Голд Фульво - це органічне добриво-стимулятор, розроблене на основі фульвокислот. Призначене для позакореневого підживлення овочевих, плодових, ягідних культур та винограду у період вегетації. Позакореневе підживлення овочевих, плодово-ягідних культур та винограду проводять в період їх активної вегетації для рівномірного розвитку, стійкого імунітету, підвищення утворення зав’язі та покращення кількісних та якісних характеристик врожаю (збільшення цукрів, вітамінів, крохмалю у плодах та бульбах, покращення лежкості при зберіганні). Склад: фульвокислоты - 85 %, інші органічні сполуки - 13,5 %, K2O - 1,5 %. Робочий розчин: 5 г преперату на 10 л води. Використання: овочеві, плодові та ягідні культури - обробляють 3 рази за період вегетації з інтервалом 20 днів; виноград - дві обробки за сезон з інтервалом 20 днів.

Страна происхожденияUA

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Індетермінантний Пінки Спринтер F1 10 нас : 12,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Блакитний Горизонт 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Марганця MnSO4*H2O 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, допоможемо купити інсектициди та Києві, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, замовити насіння чагарників та дерев.