Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Монофосфат Калію PK (52:34) 300 г

Монофосфат Калію – це комплексне фосфорно-калійне добриво. Поєднання двох найважливіших елементів - фосфору та калію робить дане добриво комплексним засобом для підживлення та захисту рослин від несприятливих факторів вирощування. Монофосфат Калію сприяє значному підвищенню врожайності сільськогосподарських культур, покращує лежкість та смакові якості плодо-овочевої продукції, продовжує терміни цвітіння декоративних культур та покращує їх декоративні функції. Для розсади овочевих і квіткових культур перше підживлення добривом проводять у стадії 2-3-х справжніх листків, друге -  через 10-15 днів після пікірування або висадження розсади у відкритий ґрунт. Овочеві культури, в період вегетації, вперше підгодовують у початковій фазі утворення бульб і коренеплодів, вдруге - через 15-20 днів після першого підживлення. Перше підживлення плодово-ягідних і декоративних культур проводять після цвітіння, друге - через 15-20 днів після першого підживлення і третє - в середині вересня. Робочий розчин та норми витрати: кореневе підживлення -  7-10 г  на 10 літрів води; позакореневе підживлення - 10-15 г на 10 г води.

Страна происхожденияUA

Ціна на мінеральні добрива Монофосфат Калію PK (52:34) 300 г : 95,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Кущовий Червона Хурма 25 нас : 6,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Аполлонія суміш 0,3 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для хвойних рослин (NPK 8.5.14) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Монофосфат Калію PK (52:34) 300 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.