Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Нітроамофоска (Азофоска) NPK (16:16:16) 1 кг

Нітроамофоска - універсальне високоефективне добриво для підживлення всіх видів овочевих, плодово-ягідних, квіткових та декоративних. культур. Добриво містить у рівних частках азот, фосфор та калій (16:16:16). Добриво вносять на початковому етапі вегетації для підживлення овочевих та плодових культур та протягом весняно-літнього періоду для квіткових та декоративних культур. Застосування нітроамофоски забезпечує комплексне харчування рослин основними, необхідними для росту, розвитку та плодоношення елементами, сприяє підвищенню врожайності сільськогосподарських культур, забезпечує високу міцність стебел та стійкість рослин до вилягання, посилює стійкість рослин до заморозків, зменшує ураження кореневими гнилями, борошнистою росою. Норми внесення добрива: для підживлення суниці садової рано навесні та після збирання врожаю - 15-20 г на 1 м грядки; при посадці картоплі та овочевих культур – 3-4 г у кожну лунку; для підкомування плодових дерев та ягідних чагарників – 25-35 г на 1 кв.м; для підкомування квіткових та декоративно-листяних культур у весняно-літній період - 10-20 г добрива розчинити в 10 л води (поливати з періодичністю через 10-14 днів).

Страна происхожденияUA

Ціна на мінеральні добрива Нітроамофоска (Азофоска) NPK (16:16:16) 1 кг : 85,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Детермінантний Цукровий Бізон 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Даймонд Рожева з прожилками 10 нас : 45,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Нітроамофоска (Азофоска) NPK (16:16:16) 1 кг з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, якісні насіння селери та редьки, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, купити насіння суниці та гарбуза, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.