Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива для газонних трав Брексіл Мульті (Валагро, Італія) 20 г

Водорозчинне мінеральне добриво з ідеально підібраним складом мікроелементів для газонних трав - призначене для підживлення газонних трав, гарантує насичений зелений колір, перешкоджає росту моху, допомагає подолати стрес, підвищує імунітет до хвороб та несприятливих погодних умов (замороків, .), оптимізує швидке поповнення макро- та мікроелементами, покращує забарвлення, позитивно впливає на зовнішній вигляд газону. Посилює захисні функції  та забезпечує стійкість до витоптування та швидке відростання газону.  Гарантує густоту травостою, бездоганний вигляд та пишний розвиток. Добриво легко засвоюється, діє швидко, забезпечує помітний та стійкий ефект, відновлює зелений колір, підтримує під час посухи. Вноситься в період вегетації рослин, а також при пересадці, що допомагає рослинам краще укорінюватися.  Призначення: для листового підживлення. Робочий розчин: 20 г добрива розчинити у 10 л води. Норми витрати: листове підживлення - з розрахунку на 100-150 кв.м.

Термін придатності - липень 2022 р. Стара ціна - 15,00 грн. Знижка - 50%!

Страна происхожденияI

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива для газонних трав Брексіл Мульті (Валагро, Італія) 20 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоХелп 15 мл + Прилипач 8 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Пепермінт Стік суміш 0,5 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива для газонних трав Брексіл Мульті (Валагро, Італія) 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.