Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

огірок Московський Піжон F1 10 нас

Високоврожайний, стійкий до хвороб, з високими смаковими якостями! Бджолозапильний скоростиглий гібрид (період від появи сходів до плодоношення 40-45 днів) переважно жіночого типу цвітіння, призначений для вирощування у відкритому ґрунті та під тимчасовими плівковими укриттями. Рослини сильнорослі, пагоноутворювальна здатність середня. Зеленець довжиною 10-12 см, діаметром 3,0-3,5 см, масою 90-100г, горбчастий, забарвлення зелене з білими смугами, білошипий. Використання плодів універсальне. Смакові якості високі. Гібрид стійкий до оливкової плямистості та бактеріозів. Щільність посадки 4-5 росл./м2. Врожайність 4-5 кг з рослини.

Термін придатності - грудень 2023 р. Стара ціна - 14,00 грн.  Знижка - 65%!

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на огірок Московський Піжон F1 10 нас : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Тексио Велум (Престиж) 20 мл : 77,00 грн

Ціна на насіння фіалка Віттрока Скарлет 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити огірок Московський Піжон F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, доставимо поштою насіння тютюну курильного, допоможемо купити інсектициди та Києві, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.