Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Березка Триколірний Снігове Царство 0,5 г

Разово квітуча садова рослина з ніжними, численними білими квітками! Однорічна трав'яниста, густовитиста рослина сімейства В'юнкові, 35-50 см заввишки, з пагонами, що стелиться і піднімаються. На рослині щодня розцвітають нові квіти. Квітки широкодзвінкі, до 4 см в діаметрі, сніжно-білі. Цвіте рясно з липня до вересня. Холодостійке, світлолюбне. Висівають у березні на розсаду або в середині квітня – ndash; початку травня у відкритий ґрунт. Сходи з'являються за 2 тижні. Посадку на постійне місце роблять у травні, витримуючи відстань між рослинами 20-25 см.   Використовують в робітках, на клумбах, кам'янистих гірках, для озеленення балконів і ваз. Для отримання пишноквітучих рослин їх кілька разів за сезон прищипують.

Термін придатності – грудень 2019 р. Стара ціна – 7,00 грн. Знижка - 85 %!

Страна происхожденияRU

Ціна на Березка Триколірний Снігове Царство 0,5 г : 1,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Амістар Голд 10 мл : 33,00 грн

Ціна на насіння квамокліт Бал Квітів 0,5 г : 13,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Березка Триколірний Снігове Царство 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.