Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

кореопсис Золота Корона 0,2 г

Яскрава, рясна та тривала квітуча рослина зробить Ваш сад ще більш прекрасним! Рослина однорічна, компактна з прямим тонким гіллястим стеблом, висотою до 50 см. Листя двічі-перисторозсічене. Суцвіття на довгих квітконіжках, поодинокі, яскраві, до 3-4 см у діаметрі, яскраво-жовтого кольору з темно-бордовою серединкою. Рослина невибаглива, добре розвивається на відкритих сонячних місцях на родючих, досить зволожених ґрунтах, холодостійка. Посів насіння проводять у квітні на розсаду, висадку розсади у відкритий у ґрунт - у травні, посів у відкритий ґрунт – у квітні-травні чи під зиму. Цвіте з липня до заморозків. Використовують для оформлення збірних квітників, групових посадок та на зріз. Чудові у невеликих букетах. У зрізці коштують більше тижня.

Термін придатності – грудень 2018 р. Стара ціна – 3,50 грн. Знижка - 70%!

Страна происхожденияNL

Ціна на кореопсис Золота Корона 0,2 г : 1,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипатель 25 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Золотий Берег 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити кореопсис Золота Корона 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, ефективний садовий вар для вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..