Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм)

Торф’яна таблетка Джиффі- є спресований торф дрібної фракції, ув’язнений в оболонку-сіточку, яка виготовлена з торфу з додаванням живильних речовин і мікроелементів в оптимальних пропорціях, що робить пігулку Джиффі оптимальним засобом для швидкого і здорового зростання рослин. Одним з безлічі переваг використання торф’яної пігулки те, що торф залишається завжди рівномірно зволоженим. Торф’яний субстрат володіє хорошою повітряпроводністю одним з найважливіших чинників для найкращого розвитку кореневої системи. Торф не здавлює молоду бульбу, яка в пігульці розвивається швидше, ніж в звичайному грунті.

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фундазол 10 г : 36,00 грн

Ціна на насіння дзвіночок Середній Насичено-Синій 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, купити насіння капусти всіх видів, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.