Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г

Новинка! Вігортем S - унікальний біостимулятор росту та розвитку кореневої системи рослин, який сприяє прискоренню поділу клітин, забезпечує їх саморегуляцію, збільшує врожайність сільськогосподарських культур та підвищує показники якості продукції. Препарат містить гуміновий екстрат, солі гумінових кислот, екстрат бурих водоростей, амінокислоти, лізин, азот, фосфор, калій, залізо та ін. їхня активна вегетація. При передпосівній обробці насіння препаратом створюються оптимальні умови для проростання насіння та його розвитку на початковому етапі вегетації. При позакореневих підживленнях та внесенні в ґрунт препарат сприяє посиленню фотосинтезу рослин, сприяє наростанню листової маси, сприяє активній регенерації та відновленню листової поверхні рослин, яка була пошкоджена заморозками, комахами-шкідниками, опіками пестицидами та іншими несприятливими факторами. Робочий розчин: кореневі та позакореневі підживлення - 5 г препарату на 10 л води; замочування насіння перед посівом – 2 г препарату на 10 л води. У період вегетації рослини обробляють з інтервалом 7-10 днів на ранніх стадіях розвитку і з інтервалом 7-14 днів - у період плодоношення.

Страна происхожденияИспания

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння перець Солодкий Синдерелла F1 8 нас : 20,00 грн

Ціна на насіння суміш сухоцвітів Флористичні Аксесуари 0,5 г : 11,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-F для кімнатних рослин NPK (18.06.19) + мікроелементи 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння селери та редьки, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, купити насіння овочів будь-яких видів, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас.