Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл

Новинка! Полігенератор Ферті Рут – регулятор росту рослин, призначений для стимулювання росту та розвитку кореневої системи рослин. Ферті Рут відноситься до класу полігенераторів – регуляторів росту, які використовуються для управління розвитком рослини та цілеспрямованого стимулювання його окремих процесів. До складу препарату входять кислоти, поліцукори, фітогормони, вітамінний комплекс груп B, C, D; а також N, P2O5 , K2O, Fe, Zn. Препарат активізує обмін та синтез речовин у рослині, що сприяє утворенню потужної кореневої системи. Використовують для поліпшення приживання під час висадки та пересадки рослин і поліпшення їх поглинаючих можливостей. Склад препарату сформований таким чином, щоб спрямувати розвиток рослини насамперед на формування потужної кореневої системи. Препарат широкого спектра дії – його використовують для овочевих, плодових, квіткових та декоративних культур. Робочий розчин: 25мл на 10л води. Кореневі підживлення: овочеві та ягідні культури – 0,2-0,5 л робочого розчину на одну рослину; плодові, декоративні та хвойні рослини – 2-4 л на одну рослину (залежно від розміру); кімнатні рослини – 0,2-0,5 л на одну рослину.

Страна происхожденияUA

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння огірок Кріспіна F1 15 нас : 38,00 грн

Ціна на насіння фіалка Віттрока Скарлет 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, доставимо поштою насіння тютюну курильного, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, купити насіння овочів будь-яких видів.