Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл

Новинка! Полігенератор Ферті Сет – регулятор росту рослин, призначений для покращення процесу цвітіння, формування повноцінних бутонів, поліпшення запилення та формування зав'язі. Ферті Сет відноситься до класу полігенераторів – регуляторів росту, які використовуються для управління розвитком рослини та цілеспрямованого стимулювання його окремих процесів. До складу препарату входять кислоти – 3,5%, вуглеводи – 3,5%, цинк – 15%, бір – 0,5%, цитокінін – 0,06% і бетаїн – 0,01%. Препарат активізує обмін та синтез речовин у рослині, прискорює процеси формування квіткових бруньок, покращує якість цвітіння та підвищує одержання повноцінної зав'язі. Особливо препарат ефективний під час несприятливих погодних умов під час цвітіння рослин, таких як дощ, туман та заморозки. Склад препарату сформований таким чином, щоб спрямувати розвиток рослини, насамперед, на формування та розвиток квіткових бруньок. Препарат широкого спектра дії – його використовують для овочевих та плодово-ягідних культур. Робочий розчин: 25мл на 10л води. Позакореневі підживлення: овочеві та плодово-ягідні культури – від початку цвітіння і до появи першого зав'язі –2 обробки з інтервалом 7-10 днів.

Страна происхожденияUA

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат кімнатний Балконі Ред F1 10 нас : 12,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Схізантус Гібридний Фіджі суміш 0,25 г : 9,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, допоможемо купити інсектициди та Києві, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, відмінна газонна трава для вас, мінеральні добрива за акційною ціною.