Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл

Епін + - регулятор росту рослин, що є універсальним антистресовим адаптогеном - підвищує стійкість рослин до несприятливих факторів навколишнього середовища, таких як заморозки, спека, посуха, надійно захищає від хвороб, відновлює пошкоджені рослини та є гарантом отримання гарного врожаю. Епін-Екстра сприяє посиленню росту рослин, підвищенню врожайності та якості продукції, знижує ризики захворювання та допомагає відновленню пошкоджених заморозками та ін несприятливими факторами рослин. Сфера застосування: овочеві культури, плодові дерева, ягідні чагарники, виноград, квіткові культури, декоративно-листяні та хвойні рослини. Період захисної дії – протягом сезону. Не небезпечний для бджіл та корисної ентомофауни, водних гідробіонтів та риби, не фітотоксичний. Мінімальна витрата виключає накопичення препарату в ґрунті, забруднення ним ґрунтових та поверхневих вод. Робочий розчин: для обприскування овочевих культур – 2 мл на 10 л води із розрахунку 3-4 л розчину на 100 кв.м; для обприскування плодових дерев та ягідних чагарників – 2 мл на 20 л води з розрахунку 5-6 л розчину на 100 кв.м; для передпосадкового замочування саджанців, цибулинних культур та бульб - 0,5 мл препарату на 1 л води. Для передпосадкового замочування насіння готують робочий розчин із розрахунку 2-3 краплі препарату на 100 мл води на 2-4 години.

Страна происхожденияUA

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння огірок Кущовий Гектор F1 50 нас : 50,00 грн

Ціна на насіння петунія Крупноквіткова Гібридна Фіолетова (серія Танго) 20 нас : 16,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Залізо 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, відмінна газонна трава для вас, купити насіння капусти всіх видів, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.