Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

регулятор росту рослин Рівал 20 мл

Рівал - регулятор росту рослин, контактно-системної дії, розроблений на основі поліетиленгліколей з вмістом бурштинової кислоти та гумату калію. Препарат поєднує властивості стимулятора росту, адаптогена, прилипателя, інгібітора хвороб і антистресанта. При застосуванні препарату посилюється надходження поживних речовин у рослини, знижується ураження рослин хворобами на 20-30 %, прискорюються обмінні процеси в тканинах рослин, що проявляється в інтенсивному синтезі антистресових речовин та знижує фітотоксичність після обробки пестицидами, підвищується рівень цукрів у вузлах кущіння рослин та відповідно, у самої отримуваної продукції. Прилипач забезпечує закріплення препарату на поверхні насіння та листя, і тим самим підвищує ефективність дії препарату. Норми витрати при передпосівній та передпосадковій обробці: бульби картоплі – 10-20 мл препарату на 0,5 л води; саджанці плодово-ягідних культур – 10-20 мл препарату на 0,5 л води; замочування насіння – 10-20 мл препарату на 0,5 л води. Норми витрати для позакореневої обробки в період вегетації рослин: картопля, овочеві, плодово-ягідні та квіткові культури – 10-20 мл препарату на 10 л води на 2 сотки.

Страна происхожденияUA

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння огірок Китайський Сленген 20 нас : 10,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Сапонарія Базиліколіста 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Брексіл Ca (CaO 15: B 0,5) 15 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити регулятор росту рослин Рівал 20 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, замовити насіння чагарників та дерев, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси.