Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

регулятор зростання Кристалін 20 г

Новинка! Кристалін - регулятор росту, який сприяє підвищенню опірності рослин до хвороб, а також покращенню якості врожаю овочевих та плодово-ягідних культур. Екологічно безпечний. Препарат містить високоефективні хелати мікроелементів, що повністю розчиняється у воді. Застосування кристаліну гарантує отримання високого врожаю за рахунок забезпечення рослин усіма необхідними макро- та миркоелементами. Кристалін застосовують для обробки овочевих, ягідних культур та чагарників, винограду, а також кімнатних рослин. Підживлення необхідно проводити як звичайний полив рослин або як листове підживлення. Норми витрати:   для томатів, огірків, перців та баклажан - 1,5-2 г препарату на 2 л води; для капусти, редиски, петрушки, цибулі та ін. овочів - 1-1,5 г препарату на 2 л води; для суниці – 1-2 г на 2 л води; для малини, смородини, аґрусу та винограду – 0,5-1 г на 1 л води; для кімнатних рослин – 1-2 г на 1 л води. Підживлення проводять з інтервалом через два-три тижні. Препарат особливо ефективний для підживлення рослин у період до початку цвітіння.

Страна происхожденияRU

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння перець Солодкий Анастасія 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на насіння настурція Блек Вельвет 1 г : 10,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для квітів (NPK 14.21.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити регулятор зростання Кристалін 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.