Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння тютюну курильного Самсун 85 0,01 г

Середньостиглий сорт із середнім вмістом нікотину (до 2,1%) та високими курильними властивостями (за показниками міцність, аромат, смак і насолода – 38,4 бала). Рослина швидко формує велику кількість великого зеленого листя високої якості. Сорт стійкий до кореневих гнилей, пероноспорозу та підгару. Рекомендується для сигарет та курильних трубок. Посів на розсаду здійснюють наприкінці березня — квітні. Перед посівом ємність заповнюють злегка вологим ґрунтом (три частини супіщаної дернової землі та одна частина добре перепрілого та просіяного перегною), поверхню ущільнюють і розрівнюють. Насіння рівномірно розподіляють по поверхні, злегка вдавлюють субстрат, зволожують з пульверизатора і накривають плівкою. Посіви поміщають у світле, тепле місце, поливають через піддон, щодня провітрюють (піднімають плівку на 30 хвилин). Молоді рослини висаджують у відкритий ґрунт у середині — Наприкінці травня на відстані 50-70 см. З середини липня починають збирання та сушіння тютюну. Тютюн перед вживанням ферментують.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння тютюну курильного Самсун 85 0,01 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Ревус Топ 6 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Унікум Аист 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор початок вегетації (NPK 30.10.10) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння тютюну курильного Самсун 85 0,01 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, купити насіння овочів будь-яких видів, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, замовити насіння чагарників та дерев.