Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння суниця садова ремонтантна Рюген F1 0,1 г

Невибагливість до умов вирощування, висока врожайність та чудові смакові якості! Ранньостиглий десертний сорт безвусої ремонтантної суниці. Кущ компактний, густооблиствений, ягоди конічні, яскраво-червоні, вагою 3-5 г, блискучі, солодкі, дуже ароматні. Відрізняється морозостійкістю і невибагливістю, добре росте в саду, на грядках, клумбах, а також на вікні і балконі. Розмножується насінням або поділом куща. Посів насіння проводять навесні, влітку і під зиму на грядку, або в лютому-березні на розсаду, і тоді суниця дає хороший врожай вже в перший рік.

Страна происхожденияRU
Сортремонтантный

Ціна на насіння суниця садова ремонтантна Рюген F1 0,1 г : 10,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Турбо Престо 3 Актив 4 мл : 22,00 грн

Ціна на насіння петунія Крупноквіткова Гібридна Фіолетова (серія Танго) 20 нас : 16,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатін Мікс 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння суниця садова ремонтантна Рюген F1 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, якісні насіння селери та редьки, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт.