Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння шпинат Суничний 0,1 г

Екзотична, незвичайно красива рослина! Цікава однорічна рослина заввишки до 60 см, яку використовують не тільки для прикраси саду, але й у кулінарії для приготування салатів, супів, соко, пюре та варення. Листя рослини за смаком нагадує шпинат, а ягоди на вигляд схожі на малину, а за смаком. - На шовковицю. Рослина вологолюбна, морозостійка, переносить заморозки до - 8 градусів. Найбільш сприятлива температура для росту та розвитку рослини - + 15-+18 градусів. Рослина ранньостигла, завдяки чому за один сезон можна зібрати до двох урожаїв з куща. Посадіть суничний шпинат у себе в саду і Ви отримаєте одночасно   приємні на смак ягоди, корисні та багаті на вітаміни та мікроелементи листя і, красива і дуже декоративна рослина! /Садиба Центр/

У 1 грамі міститься 1100-1500 насінин

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння шпинат Суничний 0,1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид-акарицид Тіовіт Джет 80 WG,в.г. 40 гр : 31,00 грн

Ціна на насіння лобулярія Королівський Килим 0,1 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння шпинат Суничний 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.