Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння люфа Циліндрична (Губка) 5 нас

І смачно - і для дому і для сім"ї корисно! Однорічна ліана, заввишки до 2-4 м. Плоди до 40-60 см завдовжки, циліндричні, злегка ребристі. Молоді плоди за смаком схожі на кабачки, але зі своїм неповторним запахом. Застосовуються в смаженому, консервованому, тушкованому, вареному вигляді або в якості добавок до різноманітних страв. Зрілі плоди не їстівні, під їх шкіркою знаходиться пружна гіпоалергенна губка. Після зняття шкірки і виїмки насіння губку промивають в проточній воді і обполіскують в окропі.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння люфа Циліндрична (Губка) 5 нас : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 10 г : 13,50 грн

Ціна на насіння гібіскус Однорічний Айс Крим 0,2 г : 5,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс Фінал NPK+Mg (4.8.36+3) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння люфа Циліндрична (Губка) 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, ефективний садовий вар для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, допоможемо купити інсектициди та Києві, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.