Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння момордика 1 г

Рідкісна, екзотична рослина з великою кількістю корисних для людини властивостей! Однорічна, трав'яниста ліана, що сильно гілкується, довжиною 2,5-3 м, належить до сімейства гарбузових. У стадії зростання рослина покрита волосками, які палять при дотику до них і які стають абсолютно гладкими у стадії дозрівання плодів. Листя пальчасто-лопатеве, квітки жовтого кольору з приємним ароматом. Плоди оранжевого кольору, пухирчасті, покриті дрібними волосками, на вигляд дуже декоративні, а на смак нагадують гарбуз. Використовують у свіжому чи маринованому вигляді. Зрілі плоди тріскаються і вистрілюють насінням на досить далекі відстані, звідси момордика і отримала свою другу назву - шалений огірок. Рослина тепло- і вологолюбна, при висуванні вимагає опори та частих зборів плодів. Момордика для України є рідкісною та екзотичною рослиною, проте її лікувальні властивості вже давно застосовують в азіатських країнах. Рослина широко застосовується в тибетсько-китайській народній медицині для лікування шлунково-кишкових інфекцій, зниження рівня цукру, а також як засіб підвищує імунітет, стимулює активність нервової системи та нормалізує обмін речовин. Плоди момордики за своїм впливом подібні до знеболюючих, протизапальних і спазмолітичних засобів.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння момордика 1 г : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 30 г : 30,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Жовта Призм Айворі 10 нас : 16,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння момордика 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння суниці та гарбуза, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт.