Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фізаліс Пурпурний 0,1 г

Незвичайний пурпуровий колір, м'ясиста смачна м'якоть! Надзвичайно декоративний і довго зберігає свої якості після збирання сорт фізалісу. Насичений пурпуровий колір його плодів ховається під зеленою зовнішньою оболонкою.  Плоди м'ясисті, томатоподібні, округлої форми, діаметром 5 см, вагою 20-50 г. Для посилення фарбування урупурн плоди деякий час витримують на сонці. Збирання врожаю через 60-70 днів від отримання сходів. Використовується як овочеві сорти фізалісу для приготування компотів та джемів. Рослину вирощують розсадним способом. При оптимальній температурі +15-21 градус сходи з'являються через три тижні. У відкритий ґрунт розсаду висаджують у травні, після проходження загрози поворотних заморозків. Віддає перевагу родючим, пухким і добре дренованим грунтам і сонячним ділянкам.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння фізаліс Пурпурний 0,1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Города 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння фіалка Вітрокка Гібридна Чорний Король 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фізаліс Пурпурний 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, замовити насіння чагарників та дерев, ефективний садовий вар для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі.