Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кріп Алігатор 3 г

Унікальний, нежовтіючий, високопродуктивний, пізньостиглий сорт! Вегетаційний період від сходів до збору врожаю - 110-115 днів. Тривалість збору зеленої маси при весняному висіві насіння у відкритий грунт - до 25 днів. Розетка листя велика, стояча, висотою 30-40 см. Листя зелене, з сизим відтінком та восковим нальотом, сильнорозсічене, дуже запашне, високих товарних якостей. Характерні особливості сорту: тривалий період збору зелені, стояча розетка, стійкість до вилігання при поливах. Використовують в якості приправи у домашній кулінарії, а також при консервуванні та солінні /Агропак/

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння кріп Алігатор 3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антипирій 100 мл : 110,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Стелляріс 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кріп Алігатор 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, найкращі насіння салату для вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.