Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кріп Харківський 3 г

Сорт з високою врожайністю та тривалим періодом плодоношення! Середньопізниій, високоврожайний сорт. Використовують у свіжому, сушеному, солоному та консервованому вигляді. Листя зелене, ароматне. Рослина формує розетку великого розміру з розсіченим листям. Сорт характеризується стійкістю до хвороб. Нома висіву - 2-5 г/кв.м. Для отримання ранньої продукції насіння висівають під зиму або рано навесні під плівку. Для подовження строків збору врожаю насіння висівають з проміжком 10-15 днів протягом усього сезону вирощування.

Страна происхожденияUA
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння кріп Харківський 3 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Фюзілад Форте 150 ЄС к.о. 100 мл : 150,00 грн

Ціна на насіння космея Махрова суміш 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кріп Харківський 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, найкращі насіння салату для вас, купити насіння капусти всіх видів, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті.