Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кріп Амброзія 10 г

Висока стійкість до хвороб, ніжна та запашна зелень! Сорт середньоранній з високим урожаєм зеленої маси. Придатний для використання в свіжому вигляді та для заморожування. Стійкий до ураження хворобами. Листки великі, інтенсивно зелені, дуже ароматні, характеризуються довгим періодом збору на зелень. Стебло високе. Висівають у відкритий грунт від другої половини березня до серпня, а на ранній збір - з половини листопада і протягом зими залежно від клі¬матичних умов. Можливий висів під плівкою рано навесні, а пізно влітку - на продовжений збір восени /Садиба Центр/

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння кріп Амброзія 10 г : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоХелп 15 мл + Прилипач 8 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння капуста декоративна Гібридна Осака Червона 7 нас : 14,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кріп Амброзія 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості.