Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кріп Тетра г

Відмінний, високоврожайний сорт з чудовим смаком та ароматом! Високопродуктивний пізньостиглий сорт - від сходів до цвітіння 70-100  днів. Рослина енергійна, високоросла, з великою кількістю темно-зеленого ароматного листя. Насіння у відкритий грунт висівають протягом усього весняно-літнього періоду з інтервалом 10-12 днів. Використовують у свіжому та сушеному вигляді у якості приправи у домашній кулінарії, а також при консервування та засолі /Садиба Центр/

Страна происхожденияD
Сортпоздний

Ціна на насіння кріп Тетра г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння соняшник Декоративний Червоне Сонечко 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кріп Тетра г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, купити насіння овочів будь-яких видів, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, доставимо поштою насіння тютюну курильного.