Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Баттернат 2 г

Мускатний, солодкий, ароматний, з підвищеним вмістом цукру та каротину! Середньостиглий, продуктивний сорт гарбуза мускатного типу італійської селекції. Вегетаційний період – 90-100 днів. Плоди довгастої, циліндричної форми, вагою 5-9 кг, nbsp; світло-бронзового забарвлення, з маленькою насіннєвою камерою. м'якуш щільний, соковитий, приємного солодкого смаку та аромату, яскравого тамо-оранжевого кольору. Насіннєва камера маленька і знаходиться лише в нижній частині плода, а все інше є м'якоть. Сорт має неперевершені смакові якості, характеризується підвищеним вмістом цукру та каротину. Плоди добре зберігаються і добре переносять транспортування. Використовують у свіжому вигляді та для переробки на соки та пюре. (Італія)

Страна происхожденияI
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Баттернат 2 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на садовий вар СадОк 100 мл : 23,00 грн

Ціна на насіння астра Півоноподібна Шкільний Букет суміш 1 г : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Баттернат 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, купити насіння овочів будь-яких видів, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, доставимо поштою насіння тютюну курильного.