Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Амазонка 5 нас

Соковитий, хрусткий, яскраво-помаранчовий м"якуш з підвищеним вмістом каротину! Середньоранній столовий сорт (90-110 днів). Рослина компактна, кущова, може вирощувать навіть на обмежених площах. Формує 4-6 невеликих округло-плоских плодів, темно-помаранчового забарвлення, масою 1,5-2,5 кг. М"якуш середньої товщини, соковитий, хрусткий, помаранчовий, з високим вмістом каротину. Рекомендован для використання у свіжому вигляді, для приготування соків, пюре та смачних каш. Одного плоду буде достатньо для приготування смачної вечері для усієї родини.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння гарбуз Амазонка 5 нас : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунго-акарицид Скутер 40 г : 30,00 грн

Ціна на насіння люпин Багаторічний Мінарет суміш 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворення Зав : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Амазонка 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..