Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Атлант 5 нас

Високоврожайний, великоплідний сорт, з високою здатністю до зберігання - до одного року! Сорт середньостиглий, високоврожайний. Від повних сходів до технічної стиглості 110-130 днів. Транспортабельність висока. Відмінно зберігається - до одного року. Рослина плетиста, головний батіг довгий. Плід округло-овальний, сегментований, гладкий, жовто-помаранчового кольору, масою 20-50 кг. М"якуш жовто-помаранчовий, товстий, щільний, соковитий та солодкий, наружна шкірка - товста, дуже щільна, на розрізі - помаранчова. Використовують у свіжому вигляді та для переробки.

Сортпоздний

Ціна на насіння гарбуз Атлант 5 нас : 9,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид+фунгіцид Антигусін+Самшит (4мл+3 мл) : 15,00 грн

Ціна на насіння Чорнобривці Африканські Купідон Жовті 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Атлант 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., найкраща на насіння зелені ціна в Україні, купити насіння картоплі та гарбуза, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.