Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Новинка 3 г

Сорт гарбуза мускатного типу з високим вмістом цукру та вітамінів! Середньостиглий, мускантий сорт з високим вмістом цукру та вітамінів. Від появи сходів до дозрівання плодів проходить 115 днів. Плід циліндричний, гладенький, золотаво-жовтий, з незначним повітряним кінцем, в якому розташовується насіння. Плоди можуть досягати 56 см довжини, 14 см ширини і важити при цьому 6-7 кг. Шкірка у плодів тонка, м"якуш помаранчовий або яскраво-помаранчовий, щільний, соковитий та солодкий. Сорт містить багато цукрів (до 7 %) та каротину (до 4-5 %). Стійкий до посухи. Використовують у свіжому вигляді, для тушкування та переробки на соки та пюре.

Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Новинка 3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Антихрущ 10 мл : 17,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Помпоноподібна Супрім Біколор 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Новинка 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, мінеральні добрива за акційною ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, допоможемо купити інсектициди та Києві, відмінна газонна трава для вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.