Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Лонг Неаполь 10 г

Екзотичний різновид великоплідного гарбуза з чудовими смаковими якостями та високою врожайністю! Потужний, ранньостиглий сорт італійської селекції.  Рослина довгоплетиста, дуже продуктивна. Плоди великі, овально подовженої фоорми, довжиною 50-80 см, середньою вагою 20-35 кг. Шкірка тверда, темно-зеленого кольору з помаранчевими прожилками. м'якуш щільний, соковитий, яскраво-оранжевого кольору. Насіннєва камера маленька, розміщується наприкінці плода. Сорт характеризується дуже високими смаковими якостями, добре зберігається і транспортується. Використовують у домашній кулінарії для приготування різноманітних страв, а також для заморожування та зберігання.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння гарбуз Лонг Неаполь 10 г : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Грінфорт ПМ 500 к.с. 100 мл : 120,00 грн

Ціна на насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант Оранжево-Фіолетовий 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Лонг Неаполь 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, купити насіння суниці та гарбуза, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, допоможемо купити інсектициди та Києві, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.