Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Мускат де Прованс 10 нас

Лідер за смаковими та товарними якостями! Високоврожайний, середньостиглий сорт з підвищеним вмістом каротину та цукру. Вегетаційний період становить 110-115 днів. Рослина потужна, формує плоди червоно-жовтогарячого кольору, округло-плескаті, з сегментованою поверхнею, вагою 5-8 кг. м'якуш яскраво-оранжевий, щільний, з високим вмістом цукру і сухих речовин - понад 10 %. Смакові якості відмінні. Стійкий до багатьох захворювань гарбузових культур. Добре зберігається. Призначений для переробки на соки та пюре, а також для дитячого та дієтичного харчування.

Страна происхожденияF
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Мускат де Прованс 10 нас : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Світч 10 г : 85,00 грн

Ціна на насіння петунія Крупноквіткова Гібридна Червона Зірка (серія Танго) 20 нас : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - F для троянд NPK (18.6.19) + Mg (3) + мікроелементи 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Мускат де Прованс 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, купити насіння овочів будь-яких видів, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси.