Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Народний 10 г

Високоврожайний, великоплідний, транспортабельний сорт з гарною лежкістю та стійкістю до хвороб! Сорт середньопізній, високоврожайний, транспортабельний. Вегетаційний період від висіву насіння до збирання врожаю – 110-140 днів. Формує довгоплетисте стебло з великими, жовто-оранжевими плодами, вагою 10-20 кг. м'якуш жовтого або оранжевого кольору. Насіння висівають у ґрунт на глибину 5-6 см у третій декаді квітня – першій декаді травня. Сорт відносно стійкий до пероноспорозу та посушливих погодних умов /Садиба Центр/

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Народний 10 г : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від равликів та слимаків Гроза 15 г : 12,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Жовта 10 нас : 14,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Народний 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, купити насіння овочів будь-яких видів, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, замовити насіння чагарників та дерев, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, ефективний садовий вар для вас.