Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Арабатський 10 г

Мускатний сорт гарбуза з підвищеним вмістом цукру та чудовими смаковими якостями! Пізньостиглий сорт гарбуза мускатного типу. Сорт довгоплетистий, високоврожайний. Вегетаційний період від сівби до технічної стиглості становить 120-130 днів. Плід довгасто-циліндричної форми з потовщенням до верхівки, середньою вагою 5-9 кг. Поверхня плода трохи зморщена, лимонного кольору різної інтенсивності. м'якуш щільний, товстий, яскраво-оранжевого кольору, солодкий. Характеризується гарною транспортабельністю та лежкістю (до 4 місяців). Сорт столового призначення, відмінно підходить для приготування пюре, соків та дієтичного харчування.

Страна происхожденияUA
Сортпоздний

Ціна на насіння гарбуз Арабатський 10 г : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Мідний Купорос 100 г : 33,00 грн

Ціна на насіння левовий зів Веселка суміш 0,2 г : 5,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Арабатський 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, купити насіння овочів будь-яких видів, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.